Pad tot huidige pagina

De Veranda

Een dagje Amsterdamse Bos afsluiten met een heerlijke lunch of diner? Dat kan bij De Veranda. Aan de Amstelveenseweg bij de hoofdingang van het Amsterdamse Bos ligt deze prachtig ingerichte brasserie. De Veranda heeft een zonnig terras met uitzicht over het Bos.

De brasserie is iedere dag open voor een kop koffie, ontbijt, lunch of diner.

Vergaderen bij De Veranda

De Veranda beschikt ook over een wijnkelder en verschillende multifunctionele zalen die geschikt zijn voor vergaderingen, borrels of evenementen tot 200 personen. Zij bieden speciale arrangementen voor bedrijfsevenementen met diner.

Openingstijden

De Veranda is dagelijks geopend vanaf 9.00 uur en in het weekend vanaf 11.00 uur.

Bereikbaarheid

De Veranda ligt vlakbij De Boswinkel aan de Amstelveenseweg en is  bereikbaar met het openbaar vervoer, kijk op 9292.nl voor reisadvies.  Parkeren kan op het privé parkeerterrein bij het restaurant of op de parkeerplaats naast De Boswinkel. Op de Grote Parkeerweide is parkeren de eerste drie uur, in het weekeinde en na 19.00 uur gratis, voor de overige tijden gelden de parkeertarieven van Buitenveldert.  Vanaf De Boswinkel ligt De Veranda op 2 minuten loopafstand.

Voor meer informatie: www.deveranda.nl.

De Veranda

Amstelveenseweg 764
1081 JK Amsterdam
020 644 5814
www.deveranda.nl

De keuken van de Veranda streeft naar ambachtelijke en pure gerechten. Klassiekers, soms met een twist, soms met een uitstapje naar het Verre Oosten. Met een steeds diepere bewustwording van wat zij inkopen en bereiden, met oog voor welzijn van mens en dier, maken zij hun menukaart. In de brasserie ben je de gehele dag welkom. Voor een hapje, een drankje of een gezellige lunch, ontbijt of een uitgebreid diner.