Verbergen

Coronavirus: het laatste nieuws voor het Amsterdamse Bos vindt u op amsterdamsebos.nl/coronavirus.

Pad tot huidige pagina
Mini Captain

MiniCaptain in het Amsterdamse Bos

MiniCaptain is een echt kinderavontuur. Deze attractie is te vinden bij de Grote Vijver. In deze kleine haven kunnen kinderen vanaf 4 jaar de kapitein zijn van een zelf te besturen bootje. Zij leren hier alles over de scheepvaart. Wordt het die stoere politieboot, reddingsboot of toch dat cruiseschip?

Een dag als kapitein

Met een kapiteinspet op houd je het stuurwiel in bedwang en let je goed op de koers die gevaren moet worden. Er is altijd ruimte voor wat extra (volwassen) matrozen aan boord.

Op de wal ontdek je van alles over de scheepvaart en wat er allemaal in de haven moet gebeuren. Je leert bijvoorbeeld knopen te leggen. Aan het einde van dit spannende avontuur krijg je ook nog een uniek vaardiploma!

Voor prijzen kijk op: minicaptain.nl.

Verjaardag vieren bij MiniCaptain

Kinderfeestjes kunnen ook gevierd worden bij MiniCaptain. Met je vriendjes en vriendinnetjes kapiteintje spelen en vervolgens op zoek naar de schatkist tijdens een speurtocht door het Amsterdamse Bos. Aan het einde van het feestje krijgen alle kinderen een kapiteinsdiploma.

Openingstijden

Standaardopeningstijden zijn vanaf begin april tot wintersluiting: woensdag t/m zondag: van 11.00 – 18.00 uur, overige dagen op aanvraag. Gedurende schoolvakanties is MiniCaptain elke dag geopend van 11.00 – 18.00 uur. Neem contact op met MiniCaptain voor meer informatie of om zeker te zijn of MiniCaptain open is: (0031) 6 37 38 84 94, info@minicaptain.nl. In verband met slecht bereik in het Bos wordt aangeraden een WhatsApp-bericht of een e-mail te sturen, of vul het contactformulier in: minicaptain.nl/contact-formulier.

Bereikbaarheid

Bezoekers die met de auto komen kunnen gebruik maken van de parkeergelegenheden bij het Bostheater. Met het openbaar vervoer, kijk op 9292.nl voor reisadvies. Vanaf De Boswinkel is MiniCaptain lopend (in circa 30 minuten) of per fiets (in circa 10 minuten) bereikbaar.

Voor meer informatie: minicaptain.nl.

MiniCaptain

De Duizendmeterweg 4
1182 DC Amstelveen
(0031) 6 37 38 84 94
minicaptain.nl