Pad tot huidige pagina

Sup & Meer

Sup en Meer; foto Marc Vreuls

Spring op een surfplank en beweeg jezelf voort met een peddel die je aan weerskanten door het water haalt. Sup & Meer is een Stand Up Paddle Floating Club gelegen aan het Nieuwe Meer in het Amsterdamse Bos.

Lessen en verhuur

Ontdek het Bos per Supboard of Powerwalk.
Sup & Meer verzorgt Suplessen en -tochten door het Amsterdamse Bos. Met een aantal goede praktijktips en balansoefeningen heb je het suppen zo onder de knie. Suppen kan bijna altijd en iedereen kan het. De boards zijn lang en breed en liggen stabiel in het water. Als je er liever zelf op uit gaat kun je hier ook een Supboard huren.

Sup en klim arrangement

Sup & Meer biedt samen met Fun Forest een speciaal arrangement waarbij je kunt suppen én klimmen. Kijk op de website www.supenmeer.nl voor prijzen en meer informatie.

Sup Fitness

Behalve dat Suppen een ontzettend leuke activiteit is, is het ook nog eens goed voor de gezondheid. Het is namelijk een complete work-out voor benen, billen, rug, armen en schouders. Sup & Meer biedt ook combinatielessen zoals Sup & Stretch en voor de echte sportievelingen ook Supfitness.

Powerwalken

Je kan bij Sup & Meer ook Powerwalken. Powerwalken is lopen in een stevig tempo van rond de 7.3 km per uur waarbij je armen meebewegen zodat je een actieve loophouding hebt. Tussendoor doen we spierversterkende oefeningen die ervoor zorgen dat je meer vet verbrandt en een slanker postuur krijgt. Voor lessen en meer informatie: www.supenmeer.nl.

Openingstijden

Sup & Meer is geopend van 11.00 tot 18.00 uur en in de avonden op aanvraag.

Bereikbaarheid

Vanaf De Boswinkel is Sup & Meer lopend bereikbaar. Voor openbaar vervoer, kijk op 9292.nl voor reisadvies.

Voor meer informatie: www.supenmeer.nl.

Sup & Meer

Boeierspad 5
1081 KE Amsterdam
020 3305112
www.supenmeer.nl