Pad tot huidige pagina

Fun Forest

Klimpark Fun Forest ligt bij het entreegebied van het Amsterdamse Bos, tegenover De Boswinkel. De receptie bevindt zich aan de Bosbaanweg en het klimpark ligt op slechts 100 meter afstand. In het klimpark beweeg je je via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. Fun Forest heeft 10 parcoursen van 2,5 tot 15 meter hoogte die allemaal verschillen in moeilijkheidsgraad, waardoor klimmen geschikt is voor zowel jong als oud. Fun Forest heeft ook een eigen horecagelegenheid, de BOSS Kitchen.

Kinderfeestjes

Bij Fun Forest kun je terecht voor een actief en origineel kinderfeestje. Al klimmend bananen plukken en daarna op zoek naar de schat! In het Klimbos Mini feestje kunnen kinderen tussen de 6 en 9 jaar klimmen in de twee Easy parcoursen. Ben je ouder dan 8 jaar en durf je al wat meer? Dan is het Klimbos kinderfeest wat voor jou! Hiervoor geldt een minimumlengte van 130 cm.

Bedrijfsuitjes

Bij Fun Forest kan je op verschillende manieren bouwen aan een sterk team. Ga bijvoorbeeld samen de boom in of ga op Expeditie. Je stelt je eigen bedrijfsuitje samen, zoals jij dat het liefste wilt. De activiteiten bij Fun Forest kunnen gecombineerd worden met een vergadering, lunch of BBQ.

Field games

Je kunt bij Fun Forest naast het klimmen ook terecht voor Field Games. Dit is teambuilding door middel van verschillende spelelementen waarbij je op een originele manier bezig gaat met denken, samenwerken en teambuilding. Fun gegarandeerd!

Openingstijden*

  • Maandag: 10.00 u. – 18.00 u.
  • Dinsdag: 10.00 u. – 18.00 u.
  • Woensdag: 10.00 u. – 18.00 u.
  • Donderdag: 10.00 u. – 18.00 u.
  • Vrijdag: 10.00 u. – 18.00 u.
  • Zaterdag: 10.00 u. – 18.00 u.
  • Zondag: 10.00 u. – 18.00 u.

*De openingstijden kunnen per periode verschillen. Kijk op funforest.nl/openingstijden-fun-forest voor de actuele openingstijden.

Tarieven en parcoursen

Kijk voor de actuele tarieven en parcoursen op funforest.nl/tarieven-fun-forest.

Bereikbaarheid

De receptie van Fun Forest ligt tegenover de Boswinkel. Personenauto's kunnen parkeren op Parkeerplaats Hoofdentree van het Bos. De eerste drie uur en in het weekeinde kun je daar gratis parkeren.
Kijk op 9292.nl voor reisadvies met het openbaar vervoer (dichtstbijzijnde bushalte:  Amsterdamse Bos).

Voor meer informatie: funforest.nl.

Fun Forest

Bosbaanweg 3
1182 DA Amstelveen
088-369 7000
funforest.nl