Verbergen

Coronavirus: het laatste nieuws voor het Amsterdamse Bos vindt u op amsterdamsebos.nl/coronavirus.

Pad tot huidige pagina

Het Bostheater (openluchttheater)

De intieme sfeer van het Amsterdamse Bostheater. Foto: Jaap Vork.

Ieder jaar brengt het Amsterdamse Bostheater gedurende de zomermaanden een nieuwe theaterproductie uit met een groots decor in het openluchttheater in het Amsterdamse Bos. De zomervoorstelling van dit jaar is 'De Drie Musketiers', een co-productie met De Warme Winkel. De bijzondere voorstellingen met het prachtige decor zijn inmiddels een begrip in Amsterdam.

Het Bostheater

In de openlucht, tussen de bomen en onder de sterren genieten van de mooiste theater- en muziekvoorstellingen, dat is het Amsterdamse Bostheater.

De voorstellingen zijn vaak eigenzinnige en moderne bewerkingingen van het klassieke repertoire zoals dat van Shakespeare, Tsjechov en Brecht. De tribunes bieden plaats aan ruim 1500 mensen.

Zomervoorstelling 2019

2 t/m 27 juli en 13 t/m 31 augustus kun je in het Amsterdamse Bostheater de zomervoorstelling 'De Drie Musketiers' aanschouwen, uitgevoerd door Warme Winkel & Bostheater.

Dineren

Dineren is mogelijk in het restaurant voorafgaand aan de voorstelling of met een picknickmand op de tribune. Bij twijfelachtig weer kun je vanaf 18.00 uur bellen: 020 6433286. Of raadpleeg de website van Bostheater voor het actuele weerbericht. Kijk voor meer informatie en reserveren op de website van het Bostheater.

Bereikbaarheid

Het Bostheater is bereikbaar met de fiets, auto en openbaar vervoer. Kijk op 9292.nl voor reisadvies voor openbaar vervoer. Parkeren met de auto kan op de parkeerplaats bij het Bostheater (Parkeerplaats Duizendmeterweg). Voor meer informatie: www.bostheater.nl.

Bostheater (openluchttheater)

De Duizendmeterweg 7
1182 DC Amstelveen
020 670 0250
www.bostheater.nl