Zoeken in Amsterdamse Bos
Pad tot huidige pagina

Fun Forest

In het kort

In het klimpark Fun Forest beweeg je je via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. Het klimpark heeft 9 parcoursen van 4 tot 15 meter hoogte. De parcoursen hebben verschillende moeilijkheidsgraden, waardoor klimmen geschikt is voor zowel jong als oud.


Fun Forest Amsterdamse Bos

De receptie van Fun Forest ligt bij het entreegebied van het Amsterdamse Bos, tegenover De Boswinkel. In het klimpark beweeg je je via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. Fun Forest heeft 9 parcoursen van 4 tot 15 meter hoogte en in verschillende moeilijkheidsgraad, waardoor klimmen geschikt is voor zowel jong als oud. Fun Forest heeft een eigen horecagelegenheid, de BOSS Kitchen.

Deze zomer biedt Fun Forest speciaal voor de bezoekers voor het Amsterdamse Bos 10% korting op een klimkaartje! Ga hiervoor naar funforest.nl/boeken-klimmen-amsterdam en gebruik hiervoor de code: BOSFF10.

De korting geldt niet op kinderfeestjes.

Kinderfeestjes

Bij Fun Forest kun je terecht voor een origineel kinderfeestje. Al klimmend bananen plukken en daarna op zoek naar de schat! Op het speciale Speed runner parcours en het Monkey Trail parcours mogen kinderen geheel zelfstandig klimmen. Wil je iets meer uitdaging? Dan kun je ook kiezen voor een bananenfeestje in de reguliere parcoursen, hiervoor geldt wel dat vanaf 8 jaar per 4 kinderen 1 begeleider moet meeklimmen.

Bedrijfsfeestjes

Er zijn ook actieve parcoursen voor volwassenen, perfect voor een dagje teambuilding bijvoorbeeld. De activiteiten bij Fun Forest kunnen gecombineerd worden met een vergadering, lunch of BBQ.

Forest Adventures

Samen denken, problemen oplossen en creatief zijn, zonder deze kernwaarden kom je niet ver in de Forest Adventures. Al jaren lang leren jong en oud hier spelenderwijs hun grenzen verleggen.

Openingstijden

Fun Forest is geopend vanaf 25 maart tot november. Op woensdagen van 12:00 tot 18:00 uur en in de weekenden en op feestdagen van 11:00 tot 18:00 uur. In de schoolvakanties (mei, zomer en herfst) is Fun Forest dagelijks geopend.

Kijk op www.funforest.nl voor de exacte openingstijden.

Bereikbaarheid

De receptie van Fun Forest ligt tegenover de Boswinkel en is direct bereikbaar met het openbaar vervoer (bus 170, 172 of 174 vanaf Amsterdam Centraal Station). Parkeren kan op het parkeerterrein naast de fietsverhuur.

Voor meer informatie: www.funforest.nl.

Fun Forest

Bosbaanweg 3
1182 DA Amstelveen
088-369 7000
www.funforest.nl

Fun Forest Amsterdamse Bos