Zoeken in Amsterdamse Bos
Pad tot huidige pagina

Fun Forest

In het kort

Slinger van boom tot boom door het Bos via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen. Er zijn 9 verschillende parcoursen die oplopen in hoogte (van 4 tot 15 meter) en in moeilijkheidsgraad. Zo is het klimmen geschikt voor zowel beginnende als gevorderde klimmers.


Fun Forest

Het klimpark ligt bij het entreegebied van het Amsterdamse Bos, tegenover De Boswinkel. Slinger van boom tot boom door het Bos via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen. Er zijn 9 verschillende parcoursen die oplopen in hoogte (van 4 tot 15 meter) en moeilijkheidsgraad. Zo is het klimmen geschikt voor zowel beginnende als gevorderde klimmers.

Bedrijfsfeestjes

Er zijn uiteraard ook actieve parcoursen voor volwassenen, perfect voor een dagje teambuilding bijvoorbeeld. De activiteiten bij Fun Forest kunnen gecombineerd worden met een vergadering, lunch, diner of borrel. Hiervoor werkt Fun Forest samen met Spa Zuiver. Met een groep van meer dan 20 personen krijg je 10% korting bij Fun Forest.

Openingstijden

Fun Forest is geopend vanaf 25 maart tot november. Op woensdagen van 12:00 tot 18:00 uur en in de weekenden en op feestdagen van 11:00 tot 18:00 uur. In de schoolvakanties (mei, zomer en herfst) is Fun Forest dagelijks geopend vanaf 10:00 uur.

Kijk op www.funforest.nl voor de exacte openingstijden.

Bereikbaarheid

Fun Forest ligt tegenover de Boswinkel en is direct bereikbaar met het openbaar vervoer (bus 170, 172 of 174 vanaf Amsterdam Centraal Station). Parkeren kan op het parkeerterrein naast de fietsverhuur.

Voor meer informatie: www.funforest.nl.

Fun Forest

Bosbaanweg 3
1182 DA Amstelveen
088-369 7000
www.funforest.nl