Pad tot huidige pagina

Het Bostheater

Ieder jaar brengt het Amsterdamse Bostheater gedurende de zomermaanden nieuwe theaterproducties met een groots decor in het openluchttheater in het Amsterdamse Bos.

Het Bostheater

In de openlucht, tussen de bomen en onder de sterren genieten van de mooiste theater- en muziekvoorstellingen, dat is het Amsterdamse Bostheater.

De voorstellingen zijn vaak eigenzinnige en moderne bewerkingingen van het klassieke repertoire zoals dat van Shakespeare, Tsjechov en Brecht. De tribunes bieden plaats aan ruim 1500 mensen.

Programma

Elk jaar brengt het Bostheater een hoofdvoorstelling in de zomerperiode ten tonele. Vaak is het een bewerking van een stuk van Shakespeare. Ook zijn er diverse andere optredens voor jong en oud te bewonderen, van Boslab voor aanstormend talent tot het geliefde Vaderdagconcert. Kijk op de website van het Bostheater voor de programmering van dit seizoen.

Dineren

Dineren is mogelijk in het restaurant voorafgaand aan de voorstelling of met een picknickmand op de tribune. Bij twijfelachtig weer kun je vanaf 18.00 uur bellen: 020 6433286. Of raadpleeg de website van Bostheater voor het actuele weerbericht. Kijk voor meer informatie en reserveren op de website van het Bostheater.

Bereikbaarheid

Het Bostheater is bereikbaar met de fiets, auto en openbaar vervoer. Kijk op 9292.nl voor reisadvies voor openbaar vervoer. Parkeren met de auto kan op de parkeerplaats bij het Bostheater (Parkeerplaats Duizendmeterweg). Voor meer informatie: www.bostheater.nl.

Bostheater

De Duizendmeterweg 7
1182 DC Amstelveen
020 670 0250
www.bostheater.nl