Pad tot huidige pagina

Fun Forest

Fun Forest Amsterdamse Bos

Klimpark Fun Forest ligt bij het entreegebied van het Amsterdamse Bos, tegenover De Boswinkel. De receptie bevindt zich aan de Bosbaanweg en het klimpark ligt op slechts 100 meter afstand. In het klimpark beweeg je je via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. Fun Forest heeft 9 parcoursen van 4 tot 15 meter hoogte die allemaal verschillen in moeilijkheidsgraad, waardoor klimmen geschikt is voor zowel jong als oud. Fun Forest heeft ook een eigen horecagelegenheid, de BOSS Kitchen.

Kinderfeestjes

Bij Fun Forest kun je terecht voor een actief en origineel kinderfeestje. Al klimmend bananen plukken en daarna op zoek naar de schat! Op het speciale Speed runner parcours en het Monkey Trail parcours mogen kinderen geheel zelfstandig klimmen. Wil je iets meer uitdaging? Dan kun je ook kiezen voor een bananenfeestje in de reguliere parcoursen, hiervoor geldt een minimumlengte van 1.30 m.

Bedrijfsuitjes

Er zijn ook actieve parcoursen voor volwassenen, perfect voor een dagje teambuilding bijvoorbeeld. Maar je hoeft niet de boom in voor een leuk bedrijfsuitje. De activiteiten bij Fun Forest kunnen gecombineerd worden met een vergadering, lunch of BBQ.

Forest Adventures

Je kunt bij Fun Forest naast het klimmen ook terecht voor Forest Adventures. Dit zijn grondspellen in verschillende thema’s waarbij je op een originele manier bezig gaat met denken, samenwerken en teambuilding. Fun gegarandeerd!

Openingstijden

  • Maandag: 10.00 u. – 18.00 u.
  • Dinsdag: 10.00 u. – 18.00 u.
  • Woensdag: 10.00 u. – 18.00 u.
  • Donderdag: 10.00 u. – 18.00 u.
  • Vrijdag: 10.00 u. – 18.00 u.
  • Zaterdag: 10.00 u. – 18.00 u.
  • Zondag: 10.00 u. – 18.00 u.

Kijk op funforest.nl voor de verdere openingstijden.

Tarieven en parcoursen

Kijk voor de actuele tarieven en parcoursen op funforest.nl.

Bereikbaarheid

De receptie van Fun Forest ligt tegenover de Boswinkel. Personenauto's kunnen parkeren op Parkeerplaats Hoofdentree van het Bos. De eerste drie uur en in het weekeinde kun je daar gratis parkeren.
Kijk op 9292.nl voor reisadvies met het openbaar vervoer (dichtstbijzijnde bushalte: Van Nijenrodeweg).

Voor meer informatie: funforest.nl.

Fun Forest

Bosbaanweg 3
1182 DA Amstelveen
088-369 7000
funforest.nl

Fun Forest Amsterdamse Bos