Pad tot huidige pagina

Rondvaart

Update: de rondvaartboot vaart dit seizoen helaas niet wegens een technisch mankement.

Ontdek het Bos vanaf de kronkelige wateren van het Amsterdamse Bos, tijdens een rondvaart. Voor groep of particulier.

Rondvaart voor particulieren

Rondvaart met de Fluistervink

Een tocht met de Fluistervink duurt 1,5 uur en voert langs begroeide oevers, lommerrijke boszomen en verborgen weides. De schipper vertelt ondertussen over de watervogels, bomen langs de oevers en de bijzondere geschiedenis van het gebied. De Fluistervink is een open boot.

De Engelse landschapsstijl maakt het Amsterdamse Bos spannend en is vanaf het water nog mooier, waardoor je je waant in het Amazonegebied. Voor tickets voor de rondvaartboot zie de Boskalender.

Rondvaart Amsterdamse Bos, kinderen springen van brug

Rondvaart voor groepen

De Fluistervink kan ook afgehuurd worden voor een groep. Dit kan tot en met oktober. De prijs van een groepsboeking is € 250,- voor een boottocht van 1,5 uur. Er kunnen maximaal 30 mensen in de open boot. Aanvragen via de Boswinkel: Aanvraagformulier groepsexcursie of -rondvaart.

Rondvaart met de Fluistervink

Tarieven

Tickets zijn online te koop via de Boskalender.

  • De prijs is € 10,- per persoon en € 6,- voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Voor kinderen onder de 4 jaar is de boottocht gratis.
  • Groepsboekingen zijn ook mogelijk (max. 30 personen). Een tocht van anderhalf uur kost € 250,-.
  • Bedrijven kunnen een prijsofferte aanvragen voor een tocht met de Fluistervink.

N.B. De rondvaartboot is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Meer informatie en reserveren

Wilt u een groepsrondvaart aanvragen? Vul dan het Aanvraagformulier groepsexcursie of -rondvaart in. Neem voor meer informatie contact op met: De Boswinkel.

De Boswinkel
Bosbaanweg 5
1182 DA Amstelveen
T: 020 251 7840
E: boswinkel@amsterdam.nl

Routebeschrijving

De rondvaart begint bij de aanlegsteiger aan het terras van de Amsterdamse Manege, Nieuwe Kalfjeslaan 25, 1182 AA Amstelveen. Neem daarvoor de ingang van het Bos vanaf de kruising Amstelveenseweg/Nieuwe Kalfjeslaan. Rechts van de manege voert een pad naar het terras en de aanlegsteiger. U kunt gratis parkeren bij de manege.