Pad tot huidige pagina

Tentoonstellingen

In en vlakbij de Boswinkel in het Amsterdamse Bos zijn verschillende tentoonstellingen te bezichtigen. Boven is de vaste tentoonstelling 'Bos op Zolder' te zien over het Amsterdamse Bos. Ook zijn er soms wisselende tentoonstellingen.

Ronde wand Boswinkel

In het Amsterdamse Bos zijn regelmatig tentoonstellingen te zien. Ook in bezoekerscentrum de Boswinkel. Op de begane grond tonen bezoekers en medewerkers hun interpretaties van het Bos.

Dieren in het Bos

Bosmedewerker Demian Smit maakt naast zijn werk de meest prachtige natuurfoto's. Inmiddels heeft hij ook een aardige verzameling dieren in het Bos voor zijn lens gehad. In de Boswinkel is deze zomer een fraaie selectie te bewonderen. Kom langs!

De Boswinkel is geopend van woensdag tot en met zondag, van 10.00 tot 17.00 uur.

Bos op Zolder

Kom op ontdekkingstocht in het ‘Bos op Zolder’. In deze vaste tentoonstelling op de bovenverdieping van de Boswinkel kun je alles wat buiten in het Bos gebeurt, binnen zien en beleven. Zo zijn er themabomen, pratende paddenstoelen en zingende vissen. Ook kun je Doctor Boomstronk helpen de boom zijn werk goed te laten doen.  Toegang is gratis.

Bos op Zolder, foto: Jeroen Hogenboom