Zoeken in Amsterdamse Bos
Pad tot huidige pagina

Kano- en waterfietsverhuur

In het kort

De kano- en waterfietsverhuur is te vinden op de Grote Speelweide. Huur hier een kano of waterfiets en ontdek het Bos op een unieke manier. Er is een speciale kanoroute in de watergangen uitgezet met paars gekleurde palen.


Recreatie_MG_2444

Het Bos ontdekken vanaf het water met een kano of waterfiets is een unieke ervaring. Wanneer je tussendoor peddelt lijkt het Amsterdamse Bos wel op het Amazonegebied. Op de Grote Speelweide aan de Grote Vijver kun je de kano- en waterfietsverhuur vinden. Er is een speciale kanoroute uitgezet in de watergangen met paars gekleurde palen.

Huren en arrangementen

Een kano huren kan al vanaf 6 euro per uur en een waterfiets vanaf 10 euro per uur. Voor groepen, vrijgezellen- en personeelsfeestjes zijn verschillende arrangementen te boeken. Een combinatie van 1 uur kanoën met als afsluiting samen dineren of een 3,5 uur durende survivaltocht in Canadese kano’s zijn enkele opties van de uitgebreide arrangementen. Ook kun je kanoën in combinatie met een brunch, picknick of barbecue op het terras aan het water. N.B. Er kan niet met pin betaald worden.

Fiets arrangement

Huur een fiets bij fietsverhuur Amsterdamse Bos en fiets een mooie route van de Boswinkel naar de Grote Vijver. De kanoverhuur biedt een speciaal arrangement: voor 12 euro kun je de hele dag een standaardfiets gebruiken in combinatie met een vaart van één uur met kano of waterfiets.

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10.30 tot 19.00.

Bereikbaarheid

Bezoekers die met de auto komen kunnen gebruik maken van de parkeergelegenheden op de parkeerplaats bij de Duizendmeterweg. Met het openbaar vervoer (bus 170, 172 of 174 vanaf Amsterdam Centraal Station) kom je uit bij de Boswinkel. Vanaf de boswinkel is De kano- en waterfietsverhuur lopend (circa 30 minuten) of per fiets bereikbaar.

Voor meer informatie: www.kanoverhuur-adam.nl.

Kano- en waterfietsverhuur

Grote Speelweide 5
1182 AD Amstelveen
020 645 7831
www.kanoverhuur-adam.nl