Pad tot huidige pagina

Kano- en waterfietsverhuur

Recreatie_MG_2444

Het Bos ontdekken vanaf het water met een kano of waterfiets is een unieke ervaring. Al peddelend lijkt het Amsterdamse Bos wel op het Amazonegebied. Op de Grote Speelweide aan de Grote Vijver kun je de kano- en waterfietsverhuur vinden. Er is een speciale kanoroute uitgezet in de watergangen met paars gekleurde palen.

Huren en arrangementen

Een kano huren kan al vanaf 6 euro per uur en een waterfiets vanaf 10 euro per uur. Voor groepen, vrijgezellen- en personeelsfeestjes zijn verschillende arrangementen te boeken. Een combinatie van 1 uur kanoën met als afsluiting samen dineren of een 3,5 uur durende survivaltocht in Canadese kano’s zijn enkele opties van de uitgebreide arrangementen. Ook kun je kanoën in combinatie met een brunch, picknick of barbecue op het terras aan het water.

Fiets arrangement

Huur een fiets bij fietsverhuur Amsterdamse Bos en fiets een mooie route van de Boswinkel naar de Grote Vijver. De kanoverhuur biedt een speciaal arrangement in combinatie met een vaart van één uur met kano of waterfiets. Zie website www.kanoverhuur-adam.nl.

Openingstijden

De kano- en waterfietsverhuur is geopend van half maart tot half oktober, zeven dagen per week van 10.30 uur tot 19.00 uur, tenzij je anders met ons afspreekt.

Bereikbaarheid

Bezoekers die met de auto komen kunnen gebruik maken van de parkeergelegenheden op de parkeerplaats bij de Duizendmeterweg.  Voor openbaar vervoer, kijk op 9292.nl voor reisadvies. Vanaf De Boswinkel is de kano- en waterfietsverhuur lopend (circa 30 minuten) of per fiets (circa 10 minuten) bereikbaar.

Voor meer informatie: www.kanoverhuur-adam.nl.

Kano- en waterfietsverhuur

Grote Speelweide 5
1182 AD Amstelveen
020 645 7831
www.kanoverhuur-adam.nl