Pad tot huidige pagina

De Boswinkel

Afbeelding

De Boswinkel

Met plezier staan de medewerkers van de Boswinkel klaar voor vragen over het Bos. Er zijn activiteiten, tentoonstellingen en een winkel met handige gadgets, boeken of leuke cadeaus. De toegang is gratis.

De Boswinkel is geopend op woensdag tot en met zondag van 10.00 - 17.00 uur.

Volg ons op social media!

 

Excursies

Boek eens een excursie en ontdek onverwachte plekken in het Bos! Ga mee met de rondvaartboot of op stap met de boswachter, per fiets of te voet. Minder validen kunnen het Bos bezoeken met de Bosmobiel. Reserveren is noodzakelijk, via De Boswinkel.

Kinderen

De Boswinkel is het startpunt voor allerlei leuke activiteiten: een excursie met de boswachter, een speurtocht doen of het Beleefpad ontdekken... er is nog veel meer! Kijk voor alle activiteiten in de Boskalender.

Tentoonstellingen

Regelmatig zijn er exposities in en nabij De Boswinkel, of elders in het Bos. Op de begane grond zijn er wisselende exposities. Nu te zien de prachtige foto's van Demian Smit (bovenstaande foto). Op de 1e verdieping is de tentoonstelling Bos op zolder te zien en beleven.

Onderwijs

Duik met je groep het groen in! De Boswinkel organiseert educatieve activiteiten voor basis- en voortgezet onderwijs. Van excursies met de boswachter tot speurtochten en themaworkshops.

Praktische informatie

Lijst

Bezoekadres

Bosbaanweg 5
1182 DA Amstelveen
T: 020 251 7840
E: deboswinkel@amsterdam.nl

Lijst

Postadres

Nieuwe Meerlaan 3
1182 DB Amstelveen


Mediawidget