Pad tot huidige pagina

Kinderfeestjes

Wil je met jouw kind een verjaardagsfeestje lekker buiten vieren? Dan ben je aan het juiste adres in het Amsterdamse Bos. Kinderen kunnen op alle dagen van het jaar hun verjaardagspartijtje in het Bos vieren. Hieronder kun je lezen wat er mogelijk is.

Natuurexcursie

Je kunt op diverse plekken in het Bos terecht voor een kinderfeestje. Bij meerdere partijen binnen het Bos kun je terecht voor de organisatie van je partijtje. Daarnaast biedt De Boswinkel je een aantal mogelijkheden voor de invulling van het feestje.

Speurtochten

Het Amsterdamse Bos heeft een speurtocht voor het hele gezin in de omgeving van De Boswinkel ontwikkeld. Elke seizoen is er een andere speurtocht. Je kunt de tocht bij de balie afhalen tegen een borg van € 10,- (contant te voldoen). De kosten per rugzak (geschikt voor 4/5 personen) zijn € 6.00 en een extra boekje kost € 2,50. De speurtocht is bedoeld voor groepen kinderen vanaf 7 jaar. Je kunt binnen ook een speurspel spelen. De speurtocht gaat dan door de vaste tentoonstelling.

Excursie

Heb je een kind dat bijzonder geïnteresseerd is in de natuur dan is het mogelijk een excursie met de boswachter te organiseren. Een dergelijke educatieve excursie duurt vijf kwartier en kost €150,- Voor informatie en boekingen kun je terecht bij De Boswinkel:
E: deboswinkel@amsterdam.nl
T: 020 251 7840 (di t/m zo) van 10.00 tot 17.00 uur.

Op excursie met de boswachter met de klas

Attracties in het Amsterdamse Bos

Ook bij Geitenboerderij Ridammerhoeve en Pannenkoekenboerderij Meerzicht kun je terecht voor het vieren van een kinderverjaardag. In het klimpark Fun Forest zijn ook mogelijkheden voor het vieren van een kinderpartijtje. Daarnaast kun je ook bij Mini Captain je verjaardagsfeestje vieren.

Zie ook