Pad tot huidige pagina

Eten en drinken

Lijst

Update: Vanaf woensdag 14 oktober gelden er aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Ook onze attracties en eet- en drinkgelegenheden passen zich aan. Kijk op de eigen website (of facebookpagina) van deze ondernemer voor meer informatie.

De Boskalender

De Boskalender

Spa Sport Hotel

Spa Zuiver

Na het sporten of een beauty-behandeling ontspannen bij Spa Sport Hotel ZUIVER. Met terras op het zuiden. Voor een borrel, diner of feest. Ook vergaderlocatie en hotel.

Boerderij Meerzicht

Boerderij Meerzicht

Na een prachtige wandeling kun je hier een kop koffie drinken, de lekkerste pannenkoeken van Amsterdam eten of spelen in de speeltuin.

Chez Favié

Paviljoen Chez Favie

Aan De Duizendmeterweg ligt paviljoen Chez Favié. Het hele jaar open met terras, voor een hapje en een drankje. Honden zijn ook van harte welkom.

Grand Café

Grandcafé de Bosbaan

Geniet van het fraaie uitzicht op de Bosbaan en de groene omgeving. Voor een kop koffie, borrel, diner of een feest. Ook te huur als een vergaderlocatie.

Kiosken

Kiosken in het Amsterdamse Bos

In de zomer kun je hier terecht voor een kleine versnapering, koffie of fris. In of vlakbij de kiosken in het Bos toiletvoorzieningen aanwezig.

Geitenboerderij

Geitenboerderij Ridammerhoeve

Geniet op het terras van heerlijke biologische gerechten die bereid worden van verse boerderijproducten terwijl de kinderen zich vermaken tussen de dieren.

De Veranda

Aan de Amstelveenseweg bij de hoofdingang van het Amsterdamse Bos ligt deze prachtig ingerichte brasserie. De Veranda heeft een zonnig terras met uitzicht over het Bos.

Maneges

In het Amsterdamse Bos liggen 2 maneges: Manege Nieuw Amstelland en De Amsterdamse Manege. Beide hebben een aangenaam terras en je kunt er iets eten en drinken.

Frame