Pad tot huidige pagina

Kiosken in het Amsterdamse Bos

Kiosk in het Amsterdamse Bos

In de zomer kun je bij 7 kiosken in het Amsterdamse Bos terecht voor koffie, fris en een kleine versnapering. In of vlakbij de kiosken in het Bos zijn toiletvoorzieningen aanwezig.

1. Kiosk Klein Kinderbad

De kiosk bij het Klein Kinderbad is vanaf 1 mei tot 15 september geopend, indien de weersomstandigheden het toelaten en er water in de kinderbaden aanwezig is, van 10:00 tot 18:00 uur.

2. Paviljoen Chez Favié: ‘Het Hondenterras'

Paviljoen Chez Favié is een koffiehuis middenin het Bos. Het terras (ook wel hondenterras genoemd) is een ideale plek om na een lange wandeling even bij te komen met je viervoeter.

Het paviljoen is het gehele jaar geopend vanaf 8.00 uur tot ongeveer 17.00 uur of langer als het gezellig is. Let op: Het is niet mogelijk om met pin te betalen.

3. Kiosk Kleine Speelweide

De kiosk bij de Kleine Speelweide is het gehele jaar geopend vanaf 06:00 uur. In de winter (1 oktober-1 april) tot 11:30 uur en in de zomer (1 april - 1 oktober) tot 16:30 uur. Uitgezonderd bij slecht weer.

4. Kiosk Kanoverhuur

De kiosk bij de kano- en waterfietsverhuur is van half maart tot half oktober dinsdag t/m zondag geopend van 10:30 tot (minimaal) 19:00 uur. Op feestdagen en tijdens vakanties de hele week open. Uitgezonderd bij slecht weer.

5. Kiosk Groot Kinderbad

De kiosk bij het Groot Kinderbad is vanaf 1 mei tot 15 september geopend, indien de weersomstandigheden het toelaten en er water in de kinderbaden aanwezig is, van 10:00 tot 18:00 uur.

6. Kiosk Dagrecreatie

De kiosk bij de Dagrecreatie wordt beheerd door Amsterdamse Bosbizz en is vanaf 1 mei tot 1 oktober geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Uitgezonderd bij slecht weer.

7. Kiosk Fietsverhuur de Boshalte

Fietsverhuur Amsterdamse Bos heeft een lommerrijk terras waar je ook een lekkere kop koffie en een versnapering kunt nuttigen. Elke dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Kiosk in het Amsterdamse Bos